dagens humør,  Kit,  snaksnak,  snygge

Mandag


Havde egentlig meldt mig på job idag, men da  der ikke var nogen som havde brug for mig besluttede jeg mig for, at nyde min uventede fridag. Jeg fandt tegnetingene frem, da jeg havde et par ting, som skulle ordnes. Det er noget af det hyggeligste jeg ved, og når der er kaffe indvoldveret også er der næsten ikke et øje tørt. 
Derudover fik jeg også taget mig sammen, og fik ryddet op i diverse papirer. En opgave jeg muligvis burde have påbegyndt for nogle år siden. Sikke en rodebutik, men nu er der nogenlunde styr på sagerne – så det er jo faktisk ret dejligt. 
Så nu vil jeg tegne mere, og nyde min frihed. For de næste dage kommer nok ikke til, at gå i dette tempo.
 Ikke værst for en mandag. 

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *