Kit,  snaksnak

Voldemort kommer til Danmark :O

.. eller det var hvert fald hvad jeg troede der stod. En af mine venner er, på facebook, blevet fan af: Voddler kommer til Danmark. Jeg tog straks mig selv i tænke ‘ fuck, kommer Voldemort til Danmark? – hvem helvede bliver fan af den slags? – ved han overhovedet ikke hvem Voldemort er??!’ (indrømmet, jeg er meget træt). Efter lige at have kigget ordentligt efter og indset af det rent faktisk var Voddler, og ikke Voldemort der kom, blev jeg straks mere rolig. Måske skulle jeg finde noget andet at læse i i aften…

2 Comments

  • Emilie

    Hahaha, mit første besøg på bloggen – Gennemført! Kunne simpelthen ikke lade være med at grine her… jeg ville sgu nok også ha' panikket lidt, hvis voldemort gjorde sit visit :p
    Lækker blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *