Anne,  nice,  snaksnak

Det er svært, at være 11 år.

Igår havde jeg Kit og mindstebarnet på besøg- vi holdte nostalgisk Krumme marathon og hyggede med slik, juice, kaffe, hjemmelavet pizza og frugt. En succes!

 PS. Jeg insisterer på, at nogle opfinder en tidsmaskine, så jeg kan nå at adoptere Grunk, før han nåede at blive smartass-gangsta, som en del af banden MFS eliten.
PPS. Har ham, der forfattede Krumme-sangene, været påvirket under forløbet – hvis nej, hvad fejlede han så?
PPPS. Novra, hvor var det godt, at Thomas Villumsen blev klippet – ellers havde han da aldrig scoret Maria Montel. Faktisk er det mig, trods klipningen, stadig lidt et mysterie. Han er da flink, bevares, men alligevel – Maria Montel!

8 Comments

 • Sisse-Sofie

  John højby er Den vildeste choircoach. Han er Meget dygtig, mega led, og totalt optaget af sig selv og sin søn. Efter min mening er krummesangene absolut det bedste han har lavet. Jeg har engang sunget i et kor hvor vi skulle lave en eller anden førsteopførsel af en af hans kristne påskesymfonier. G-damn han var en satan at have med at gøre. Men der var jeg selvfølgelig også kun 11 år. Pfssst. Men LAUST! Uhm! Det er satme spild af mand for os kvinder!

 • A + K = ♥

  Eva: Var han min hund, var han hvertfald blevet klippet 8D – og ja, Krumme Marathon er en mega fest.

  Sisse-Sofie: Jeg synes bare Krummesangene er en smule.. svævende, sådan rent lyrisk d:
  Derudover synes jeg, det er fint, at Laust gik til mændende – er nemlig ret overbevist om, at han er relativt lav.

 • Sisse-Sofie

  jeg havde bare et kæmpe crush på ham i krumme. Hvad heddder ham der spiller hans kammerat der koger katten? ham der der bare er der, en rigtig badboy? ham var jeg også ret vild med!

  jeg er pjattet med krummesangenes lyrik.
  Specielt den der “hvis jeg var MC Hammer” er en KILLER og DODO! Laust er også en dygtig sanger. Hårdt skolet. Men han er altså meget pæn IRL, om han er høj eller lav skal jeg ikke kunne udtale mig om, da jeg som sagt var 11 år da jeg havde fornøjelsen af at være i stue med ham.
  han vil altså altid have mit hjerte, thats 4 sure!

 • A + K = ♥

  Ved kun, at han hedder Tom i filmen. Han er nemlig en overnice badboy type – meget mere min stil – hævn over den døde murer, skeletter og en hemmelig hule – what's not to like?
  “Jens, de har kogt en kat!”
  Så er ærgeligt, at Robert Hansen overtager rollen i sidste film, yaiks!

  Jeg er tilgengæld helt med på, at Dodo-sangen er brilliant, synger den på ugentlig basis.

 • Sisse-Sofie

  hvis jeg ikke var ustabil blogger, men havde et magasin, så ville jeg lave et ugentligt flashback indlæg, og så skulle der ellers gis gas med dodo sangen, klip fra “the tribe”, billeder af TLC og nogle gange René diff i tarzanksotume, hyldest til snapbacks omvendt på, og at gå i børnehave i natkjole. The return of “jasminhåret” og genlevning af nogle af de værste barndomsminder.
  ÅH what a flashback!

 • A + K = ♥

  Åh, The tribe <3 Så fedt!

  Jeg synes straks du bør få dig et magasin, jeg ville elske ugentligt flashback indlæg – jeg foreslår anmeldelser af hårmacara, “x-files”-klip, shelly-dukker, Jimi og René hits + samtlige klip af de fede julekalendere, som tv'erne stædigt nægter at genudsende.

  Dog er der nok intet der slår, René Diff i tarzan-kostume.

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *