Kit,  PURE NICENESS

De si’r de handler om man skal være lokalpatriot..

..Det grunden til du stolt af at være lokalidiot.

Da jeg igår kl. 14 låste mig ind i min lejlilghed (uden søvn – still going strong), kunne jeg konstatere at det endnu engang havde været et velykket karneval. Karnevallet havde været fyldt til renden med ualmindelig nice elementer som gjorde at man hurtigt glemte ting som; vejret, tossede mennsker og det faktum at vores egentlige karneval faktisk kun varede 2 timer.
I år bød karneval for vores ved kommende på himmelsk ting som Morgenshots, det gode humør, optursøl, Midsommersang, klippeklister,Søvn, Vodka-jucies (indtaget under dyne til Hilary Duff film), pizzasnegle, udklædning, søvnmangel, masser af nice mennekser, morgenfest og blev afsluttet helt perfekt med pizza og disneyfilm søndag formiddag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *