gaver,  Kit,  samlerpsykopat,  smukt

Et udpluk af mine julegaver

x 4 farvet elements underkopper

1 farvet elements frokosttallerken

Hvid riflet sukkerskål

2 blå blomst kopper

Diorshow

Phillipe Stark, ghoststolen

Burde virkelig tage nogle ordentlige billeder af mine ting, men efter som jeg har valgt at bytte om på nat og dag, siden den 24. har der ikke være dagslys nok til dette. Som porcelæns-nørd, hvis det er hvad du er, kan du nok se de at det har været et prægtigt år – RC-år, som min mor så poetisk døbte det. Apropos RC-år, jeg burde virkelig tage billeder af mit pakkekalenderrov – for den var også stoppe til randen med den slags skønheder, men hver ting til sin tid, nu vil jeg male eller have mig en lur.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *