Anne,  fattigdom,  Jeg glæder mig til

Tre klassikere.

Kaj Bojesen aben. 

Poeten. 

Flowerpot.


Sidder du og mangler nogle penge at fyre af, på julegaver, så har jeg løsningen: Brug dem på mig! For jeg vil altså rigtig gerne have de her tre designklassikere hjem i min lejlighed at stå. Og jeg har altså ikke råd. Bevares, ved heller ikke liiige hvor jeg skulle have plads til Poeten henne, men jeg finder helt sikkert på noget. Den er simpelthen så fin. Og så lige i mørkegrå, med sennepsfarvet pude, så ville det være helt perfekt. Skal og må eje en i mit næste liv.. eller når jeg formår at ægte en meget rig, gammel, ækel mand.. eller vinder i lotto.. eller finder en skattekiste.. Jeg glæder mig allerede.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *