A,  facts,  ferie,  fjoller,  fortællinger,  K

Feriefacts om os

Vi har ferieret sammen igennem hele vores liv, og vi elsker det mere end det meste. Nu, hvor vores sidste bid af sommerferien er nær, har vi brugt en god del af dagen på, at planlægge vores efterårsferie. Det er nemlig der vi plejer, at tage en tur ud af landet et par dage, hvor vi ter os som grever og baroner. Og der er grænsende til hyggeligere end alt.

Den slags planlægning får os altid til, at se tilbage på de forgangende rejser og de begivenhed, som har beriget os på godt og ondt.

Og nu vil vi belemrer Jer med et par sandheder og minder fra os.

– vi startede vores tomandsrejser i Århus. Det var ikke langt hjemmefra, men hiphop-festivalen trak os afsted 5 år i streg, og det er officielt stadig noget af det sjoveste vi nogensinde har været med til. Overhovedet. Flotte mænd, lækker musik, fadøl i ubegribelige mængder og en stemning, som vitterligt gav lykke helt nede i nikeskoene – vi kunne ikke være gladere.

– vores barndomsferier var på dansk jord i sommerhus, i Søhøjlandet og snesevis af ture Rønbjerg Feriecenter – ofte med et hold familievenner der havde to jævnaldrende piger. Hoppeborge, ture i vandrutsjer, at samle Spice girls kort, spise cornetto-softice og få nye venner i “spillehallen”, var store hits.

– vi er så bange for, at flyve, at det er grænsende til skabagtigt og latterligt. Det har heldigvis aldrig nogensinde forhindret os i, at rejse afsted. Det er jo trods alt ikke farligt, at være rædselsslagen. Heldigvis.

– de sidste mange års fællesfamilieture gik til Nørrebro, som kørte omtrent indtil Lille E flyttede hjemmefra. Vi har nemlig (længe før det var hipt) airb’n’b’et os ind i et privat hjem, og nydt storbyens glæder ink. egen lejlighed. Vores forældre kører stadig samme sommerferie-stil hvert år, og elsker stadig deres “andet hjem” efter 10+ år som logerende.

– vi rejser altid få dage sammen. Det er genialt – det er svært at gå helt bankerot, vi får aldrig nok af diverse byer og giver gerne genbesøg, man behøver ikke tage ferie fra job og så rejser man hjem med lysten til endnu mere.

– det eneste glas nutella vi fik om året, var ved sommerferiestart og der var en halv bolle hver morgen med vidunder-pålægget, den uge man var afsted. Vores farmor og farfar sponsorerede tilmed ofte en ramme icetea fra Tyskland til formålet. Det var en gru dengang, de prøvede lemon, fremfor peach. Ingen(!) kunne lide dem.

– vi køber max lidt knilderknalder med hjem fra Primark, når vi er afsted og tilgengæld tonsvis af rejsegaver. Vi hader nemlig lidt tøjshopping og har ikke orkelse til prøverum og den slags, når tiden i ferieland er knap.

2 Comments

  • Karin Abildhauge

    Måske var jeg med mine børn i Trend, når du/I var med jeres forældre i Rønbjerg Feriecenter.
    Hvis ikke temp. var til strandvejr, så tog vi et smut i badelandet ved Rønbjerg. Det var jo kun en lille smuttur når nu vi befandt os i en fantastisk sommerhus i Trend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *