Anne,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  snaksnak

Fredagsaftalen.


Som altid, spenderede mig og Kit aftenen igår, i selskab med hinanden. Hvis I ikke skulle have opdaget det, har vi nemlig en fredagsaftale, som går ud på at vi skal have røde bøffer, rødvin – hver fredag! Ikke noget ringe påfund, synes vi. Lidt ligesom da vi var små, og samles med vores forældre og lillesøster om Disney Sjov med en pose Haribo – bare på voksen manér i stedet.
Igår serverede jeg ostegratineret aubergine/svampefad og langtidsbagte blommetomater m. balsamico til de røde bøffer, samt chokolademousse m. skovbær, lime og passionsfrugt til dessert. Det faldt heldigvis i god jord.
Nu sidder jeg bare og beundre mængden af pant, der står og pynter i min køkkenvask, og glæder mig over at have overlevet endnu en 12 timers brandert. Håber også I har en dejlig weekend (:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *