Anne,  snaksnak,  snygge

Fredagshygge.


Igår brød vi fredagsaftalen, og tog istedet ud og besøgte vores søde forældre, hvilket mindst er et ligeså stort hit. Vi brugte som altid aftenen på at spise lækkert mad (som altid tryllede far noget lækkert ud af skabene, denne gang laksefad) og snakke porcelæn (læs: mig & mor truede Kit på livet om at udleverer sine nyindkøbte Prinsesse-tallerkener i purpur). 

Idag har jeg en kaffedate med en veninde, og i morgen er hele familien inviteret herhjem på præ-julemiddag, hvor vi skal have flæskesteg med det hele – og så har vores mor lovet at medbringe hendes hjemmelavede risalamandel til dessert. Jovist kunne jeg have lavet den selv, men ikke halvt så godt, som hun kan gøre det – det ved jeg bare. Mor’s version er og forbliver den eneste rigtige i vores bog! Ligesom man heller aldrig helt kan efterligne hendes frikadellefars og bolledej, som laves på slum – endda selvom hun prøver på at afgive korrekte mål, så bliver det aldrig akkurat så godt, som når det er hende der står i køkkenet. Kender I ikke det?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *