Anne,  Nyt køb,  samlerpsykopat,  snaksnak

Eventyrligt pynt.

Som sagt, vidste jeg allerede i november, at jeg før eller siden ville anskaffe mig en glaskugle eller to til samlingen. Det skulle vise sig allerede at blive på juleshoppedagen i fredags, hvor jeg købte mig denne fine sag. Elsker eventyret om Frøen & Guldbolden, så kunne ikke andet end at finde pungen frem, da jeg fik øje på den.
Hvad er dit favoritpynt?


Prinsessen ville love hvad som helst for at få sin gyldne bold igen, så hun gik ind på det hele og sagde at hun og frøen skulle være uadskillelige venner, de bedste venner i hele verden.

Men da frøen var forsvundet ned i vandet, tænkte hun ved sig selv, at den måtte være lige så dum som alle andre frøer. For hvordan skulle en frø kunne leve blandet mennesker og blive deres ven?
Det varede ikke et øjeblik, så kom frøen til syne igen med den prægtige guldbold i munden. Den svømmede ind til bredden og lod bolden falde i prinsessens fremstrakte hånd. Pigen snuppede sin blod, og sprang op og løb sin vej. Hun ville hjem så hurtigt som muligt, væk fra den sære frø og den byde kilde.”Hov, vent på mig!” råbte frøen. ”Vi skulle jo være venner, kom nu tilbage, du lovede det!”

2 Comments

  • girlslovefood

    Hahah, den er sød, den frø!
    Jeg har en gammel nisse med træben, med stort hvidt skæg, som sidder i lille lænestol, og jeg ELSKER ham. Han kommer frem hvert år. Andre folk, synes han er hæslig.. Det kan jeg sgi' ikk forstå 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *