bøger,  Kit,  nice

Læserier


 Så er det ved at være slut med Det Gyldne Kompas. Jeg har virkelig spinket og sparet, for at disse bøger skulle vare længe, og det er jeg faktisk sluppet meget godt fra. Men nu er spørgsmålet, hvad skal jeg begynde på næst? (jeg har altid gang i ca. 4 forskellige bøger, hvorfra minimum 1 af dem er ny/ukendt, for mig). 
Jeg håber på at få Den Ældste i julegave, for jeg er helt syg efter at læse videre i den serie. Nu må vi se om jeg er så heldig.
Nogle gode foreslag? Hvad læser I for tiden?

10 Comments

 • Stine K.A.

  Har du læst nogle af de andre Philip Pullman-serier? Jeg husker dem i hvert fald som værende rigtig gode, men det er nu ved at være nogle år siden, jeg læste dem. Men jeg skal i hvert fald have dem læst igen, engang 😉 I nogenlunde samme genre kan jeg også anbefale Skammer-serien af Lene Kaaberbøl 🙂
  Selv er jeg pt. igang med at læse 'Flaskepost fra P' af Jussi Adler-Olsen, men glæder mig meget til at starte på 'Genfærd' af Jo Nesbø – min bogkærlighed går til både fantasy og krimi (og Mumi!) 😉

 • A + K = ♥

  Nej, det har jeg ikke. Dem må jeg lige se nærmere på.
  Skammer-serien insistere Anne også på, at jeg skal læse. Har læst den første bog, men de var lidt barske i min optik, men det kunne være jeg skulle forsøge mig igen. Der er hvert fald mange fortalere (;
  Krimier er faktisk den eneste genere som jeg ikke interessere mig for – jeg kan slet ikke gå op i hvem der er morder.. men Mumi-bøger, dem er jeg tilgengæld kæmpe fan af. De er bare så finurlige og søde (:

  – Kit

 • Anne T.

  Jeg er BESAT af Hunger Games-bøgerne!! Altså VIRKELIG besat!
  Har læst alle tre bøger på under en måned og går nærmest i sørgeklæder, fordi jeg nu HAR læst dem. Jeg kan virkelig ikke anbefale dem nok. 🙂

 • Sisse-Sofie

  du skal læse “dinas bog” og efterfølgerne “lykkens søn” og “karnas arv” du kan evt. starte eventyret med at se “jeg er dina” på film.

  bøgerne er vældigt nemme at få fat på, mange genbrugsbutikker ligger inde med dem.
  Det er den her fantastiske nærmest mytiske historie om en kvinde (og hendes arv/afkom) der bog oppe i det koldeste nordnorge, og bare ikke er rigtigt til at blive klog på.

  ellers kan jeg virkelig anbefale “kvinden der husker” og dens efterfølgere hvis du gene vil læse om indianere og deres magi. Eller “Åndernes hus” (som du sikkert allerede har læst) som brillerer i magisk realisme.
  og hvis du har læst åndernes hus, og var nede med det, og gerne vil læse mere magisk realisme, så læs for guds skyld allendes undgomsserie, der begynder med “uhyrernes by”, de er AWESOME!

  og hvis du gerne vil fortsætte med magisk realisme i ungdomsbogsgenren (som jeg fornemmer du godt kan lide) så læs da for helvede “dragens kys” af josefine ottesen. Den satte et seriøst skel i min litteraturbevidsthed!

  kom.i.gang 😉

  PS. jeg skal være dansklærer, så jeg ved godt hvad jeg snakker om!

 • A + K = ♥

  Jeg har læst Dinas bog for ca. 7-8 år siden, men husker ikke meget af den.. Har den på hylden, så den kunne jeg godt læse igen (:

  Hurra for alle de andre bud – de lyder til at være lige i min ånd. Må straks i sving!!

  Tak for alt du deler alt din dansklærer-viden med mig – jeg er meget beæret (:

  – Kit

 • A + K = ♥

  Hader når man læser sidste del af en serie som man er bidt af – især fordi jeg har for vane at lynlæse bøger, som jeg synes er spændende (:

  Har dog indtrykket af, at det er en uhyggelig bog? Og jeg bryder mig ikke om at læse noget, som indeholder for meget ondskab eller uhyggeligheder (:

  – Kit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *