Anne,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  smukt

Idag er en glædens dag.

Grus, græs og snegrød blandet i uskøn pærevælling, møgbeskidte snebunker, gennemblødte støvler med salt-skjolder, gråvejr og lyden af “sjap-sjap” når man løfter fødderne. 
Har du set noget smukkere? For jeg har hvertfald ikke! Tø-vejret er kommet, og jeg er ovenud lykkelig. Fri for uldsokker, to par vanter, røde næser, fyldte busser og isglatte fortorv. På vej væk er den såkaldte “fortryllende snelandskab” og frem titter mine elskede cykelstier og farbare veje. Skønt!
Jeg skal helt sikkert ud og nyde en isfri gåtur senere, men pt. må jeg hellere få skrevet lidt projekt, alt i mens jeg nyder coco-kaffe med hasselnøddesirup, af mit spritnye Signatur-krus.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *