gaver,  Kit,  PURE NICENESS,  samlerpsykopat,  smukt

Mine pakker

Magnolia skål fra Flora, Rose kop fra Flora og verdens fineste guldbestik

R. K Rowlings nyeste roman, Den Ældste af Christopher Paolini og lækre hårprodukter fra Kevin Murphy

Ud over det fik jeg også 2 gryder og lidt forskellige tøseting. 

Det er simpelthen fantastisk, hvor forkælet man kan være. Jeg fik alt hvad jeg helst ville have, og som jeg manglede mest. 

Synes det var vidunderligt endelig at få guldbestikket, så jeg kan få smidt ud i mine gamle rædsler. Mere Flora har også stået højt på listen, har særlig været syg for, at få den fine rose-kop – nu er min samling efterhånden ved, at ligne noget.
Jeg får næsten altid bøger, hvilket også bare er vidunderligt. I år var det Den Ældste, som jeg gik og sukkede efter. Siden jeg læste 1’eren færdig, har jeg været vild efter, at komme igang med nummer 2. 
Sidst, men ikke mindst – de lækre hårprodukter. Jeg er en total hystade med mit hår, så disse var mere end velkomne i min samling. Glæder mig allerede til at bruge dem.

Fik I hvad I ønskede jer?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *