Anne,  snaksnak,  snygge

Juleferie


Jeg elsker juleferie – de sidste par dage har jeg bare brugt på at dangdere den, drukket columbine, sove længe, hygget med lune rundstykker til morgenmad, pakket julepynt væk og julegaver ud, spist røde bøffer med rødvinssauce, og været et smut i biffen.
Havde egentlig en aftale med mig selv om, ikke at se nogle af Twillight-filmene før jeg havde læst pågældende bog, så havde rent faktisk kun set 1’eren, da jeg 2. Juledag, satte mig ind i Biocity og så film nummer 5. Lidt af et spring, men havde heldigvis velbelæst selskab med, der kunne udrede forvirringerne. Så nu må jeg nok hellere, tage at læse de andre bøger, så jeg får det hele med.
Idag skal jeg også hygge mig, dog på en lidt mere nervepirrende måde. Har nemlig tænkt mig at tage et smut i Salling – og der er som bekendt udsalg. 
Så enten bliver det en skøn tur, med indkøb og efterfølgende tomme lommer.. 
Alternativt glemmer jeg at få min tålmodighed med ud af døren, og så får dermed massakre-trang pga. alle de pelsklædte fine fruer og folk med enorme barnevogne – og kommer tomhændet hjem med rødsprængte øjne, og et løfte om aldrig at vende tilbage.
Må håbe på første senarie, er det der bliver aktuelt.
Skal I på udsalg?

4 Comments

 • Stine K.A.

  Åha, jeg håber udsalget gik godt!
  Jeg var lige hurtigt nede at kigge i byen i dag, men jeg mangler jo ikke noget (…som jeg har råd til 😉 ). I stedet håber jeg at gøre Barcelonas udsalg usikkert 4. januar! Hep hep hep!

 • MusicIsMySecret

  Jeg kan simpelthen ikke overskue udsalg i år. Det er også fint nok, jeg mangler ikke rigtig noget. 🙂 Jeg har ikke fået set de sidste par Twilight-film, men har læst bøgerne engang. Jeg er ikke vildt imponeret, men skal alligevel se de sidste, for jeg vil jo gerne lige se det hele nu jeg er i gang. 🙂

 • A + K = ♥

  Jeg er heller ikke synderligt imponeret over Twillight – synes det er temmelig letkøbt, og alt for blødsødent, langt hen af vejen. Romeo-og-Julie-touchet er liiidt for udpenslet til min smag. Men ikke desto mindre er de jo letfordøjelige og ganske god hyggelæsning. Men der findes meget fantasy, jeg finder langt bedre (:

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *