Anne,  fattigdom,  nice,  ønsker

Fine fornemmelser.

Forhandles her. 
Jeg er jo egentlig overhovedet ikke typen der går op i dyr, lækker makeup og andet dullegrej, for den sags skyld. Tværtimod. Har ikke haft øjenskygge på i noget der minder om årevis, min shampoo er den billigste der kan opkræves i landet og neglelak ryger på max et par gange årligt. Mascara og transparent pudder er vejen frem – og blush og eyeliner, når det så for alvor går vildt for sig.
Men efter at have fået Youngblood mineralpudderen af Kit her til jul, må jeg godt nok indrømme, at være svært begejstret. Den passer aldeles perfekt til min hudtone, og er simpelthen så let og fin. For helved. Jeg skal snart i praktik i langbortistan, og har bestemt ikke råd til at få dyre vaner, sådan lige pludseligt.
Suk – ellers var den altså blevet fast inventar på hylden, kan jeg godt fortælle jer. 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *