Anne,  fattigdom,  ønsker,  samlerpsykopat,  smukt

Et godt greb i nakken.

Er jeg den eneste, der har følelsen af, at udsalgsvarene pt. er i gang med at håne mig, for ingen penge at have? Forsøge at lokke mig i fordærv? Føler mig præcis som Ronja Røverdatter, da hun drages mod De Underjordiske – helt upåvirket og blindt render jeg lukt mod varene, uden at ænse noget som helst. 

Det skete især da jeg var i Bahne her den anden dag. Gudskelov kunne mit kort agere “Birk” og vække min fornuft til live – ellers ville jeg helt sikkert have kommet hjem med de her to ting:1) Superlækker Malene Birger jakke, lige i min størrelse – skreg åbenlyst hånligt efter mig, med sit røde prismærke, nu kun på “sølle” 1650.
Fåes bla. her. 


2. Signaturfad, sat ned til 270 bobs – og vrængede bestemt skadefro, da det stod solo tilbage på tilbudsbordet og fristede mig.

Fåes bla. her.Typisk Januar-udsalg opførsel – det bliver værre år for år! Tsktsk. Udsalg nu tildags.. 

2 Comments

 • Trine/Stjernepels

  Aaargh, har været ude for præcis det samme! Følte det nærmest fysisk, altså, de der usynlige hænder, der traaaak mig hen mod stativerne med tøj, der bare VILLE hjem til mig. Og sågar også alt det, der ikke var på tilbud :-S
  Jeg trøstede mig i stedet med en omgang “Luksusfælden” (hvis man må sige det højt – og man må slet, slet ikke sige højt, at man faktisk ikke sidder og ler hånligt af “synderne”, men sympatiserer dem og kan se en lillebitte smule af sig selv i dem :-O).
  Der er, btw, hyggeligt her hos Jer, og Jeres finurlige indlæg skal være en fast del af min læseliste 🙂

 • A + K = ♥

  Ja, lige netop – havde jeg ikke vidst bedre, ville jeg tro de havde medarbejdere ansat i usynlighedskapper, som trak mig mod netop de lækreste, og dyreste sager i hele butikken.
  Og jeg holder mig bestemt heller ikke for god til en gang Luksusfælden fra tid til ande B-)
  Og tusind tak skal du have, hvor er det dejligt du har lyst til at læse med – velkommen 😀

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *