Anne,  dagens humør,  gaver

Så så man lige mig!


Igår stod aftenen på fredagsaftale, med masser af rødvin, god mad, høj sang og en tur i byen – nu slænger vi os i sofaen, spiser brunch, ser Bring It On 2 og nørder med mobiler. Kit  har nemlig – sød og sindssyg som hun er – foræret mig en smartphone, hun fandt til billige penge på dba.dk. Er hun ikke bare vidunderlig? Det er åbenbart en “det er synd du skal til Skagen”-gave 
Men tænk. Mig med en smartphone! Jeg, som aldrig har haft en fancy mobil (hovedsagligt fordi jeg altid smider dem væk, taber dem eller spilder kakao i tastaturet). Jeg, som derfor altid har Fona’s billigste Ericsson med lousy 2 megapixel-kameras, skod-opløsning og ikke mindst elendig forbindelse – jeg er nu ejer af en Samsung med apps, touchskærm og alt muligt.

Så så man lige mig – med en smartphone B-)

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *