Anne,  brok,  knap så nice

Suk.

Kit er ikke den eneste der har gået og skrantet. Tværtimod. Har nemlig også været småsløj. Træt, småondt i ørene, bygkorn i øjet og halvsvimmel har været den charmerende kombi, der har luret svagt i horisonten i ugens løb.
Og nu her til aften/nat er den tilsyneladende valgt at bryde ud i fuldt flor, sygdommen altså. Hvertfald føles ørepinen mest af alt som en skruetrækker, direkte placeret i hjernestammen. Og nu er kl. 01.02 og jeg skal i princippet op om under fire timer, for at nå i praktik. For helved.
– Og for det ikke skulle være løgn, er kvarterets unge drenge begyndt at underholde med fyrværkeri udenfor mit vindue. Haha. Åh. Det er vist bare ikke min aften. Men skifter nu taktik fra “tving og tru dig selv til søvn” til “læs lidt, spis en banan og et par piller”-taktik. Håber det duer, jeg er ideforladt ellers.
Gudskelov er det weekend i morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *