antivoksen,  Idiot,  Kit,  snaksnak

Fremtiden & mig

Billede

Hvad mon jeg skal være når jeg bliver stor? Altså, jeg er jo sådan set voksen og stor allerede, og jeg burde jeg i teorien vide hvad jeg vil. Det er dog langt fra sådan et landet ligger. 
Det er bare som om, at der ikke rigtig er noget jeg vil. Altså af de muligheder der er. Hvis jeg selv måtte opfinde en stilling til mig selv, kunne jeg sagtens finde på en håndfuld forskellige ting på et par minutter. 
Måske Skattejæger, Hittepåmager, Forfatter, Tingfinder, Maler eller en af dem med en interiør/loppe-butik. Men det er jo desværre ikke rigtige jobs med løn, uddannelse, ansættelseskontrakt osv. Så de er ikke reelle muligheder. 

Lige nu, er de uddannelser der tiltaler mig mest, dem der ligger i ‘teknisk videnskab’s blokken. Føler, at der måske er en mulighed for, at kombinere min nørdepersonlighed og min trang til, at skabe noget. 

Er du på rette hylde? og hvis ja, hvordan fandt du den?

6 Comments

 • rainycloudsinthesky

  Det er squ altid svært. Jeg er stadig i tvivl om jeg er på den rette hylde. Men tror jeg har erkendt nu at det afhænger af ens job. Det er næsten umuligt at finde en uddannelse, som passer perfekt (i hvertfald til mig), så mit drømmejob er mere kombinationen af nogle sjove arbejdsopgaver.

  Det eneste råd jeg kan give er at afprøve tingene og det er ALDRIG for sent at skifte retning.

 • A + K = ♥

  Det har du nok ret i. Uddannelse er heller ikke en noget, som jeg går efter, det er mere det job, som jeg skal have i 40 år efter jeg er uddannet. Jeg må bare vente på en åbenbaring.

  – Kit

 • Nola

  ja den er svær – og som regel er den set i bakspejlet ret klar 😉 Jeg er af omveje endt i mit drømmejob, med kurser og efteruddannelser. Det skal helst være noget du rigtig brænder for, at gøre din hobby til dit job! Hvad med noget i retning af mad?! Her finder man altid skønne spændende opskrifter …. 🙂
  Og tænk på……du er ung og hele verden ligger åben for dig (det gør den kun begrænset for os med børn og hus ;-))…..det kan jeg godt blive en smule misundelig over nogen gange…..men måske er det også kun fordi jeg ser det i bakspejlet 😉
  Ha' en herlig dag 🙂

 • A + K = ♥

  Ja, lidt ung er jeg vel, men taget i betragtning af, at jeg bliver 30 om få år, og ikke engang har en gymnasial uddannelse endnu, er jeg om end en smule bagud.
  Dejligt, at du fandt dit drømmejob, selvom det var af omveje (:

  – Kit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *