Anne,  antivoksen,  fattigdom,  Jeg glæder mig til,  Nyt køb,  snaksnak

Hey Big Spender!


Er jeg den eneste, der er glad for, at der er gået (ferie)penge ind?
Jeg har allerede brugt alt for mange af dem, men hey – efter at have levet på en sten, grundet Skagens Praktik aka transportpenge-sluger no. 1, så skal det fejres at jeg er tilbage på mit sædvanlige budget.
Så udover alle de skønne fadøl, jeg skal konsumere i selskab med Kit i aften, er SU’en allerede brugt på bla.


 En ny, hvid (let brugt, men ny-købt) 13″ tommers – som jeg allerede er helt vild med.
(Har de sidste mange måneder måtte bruge en udlånt, tonstung, 17 tommers bæst fra fortiden, som på en god dag kunne have vinduer åben. Og som var afhængig af at sidde i strømstik. Og derudover slukkede i tide og utide. Hurra for feriepenge!)

 Mere Mågestel! Med guldkant naturligvis – man skulle da være et skarn, når man falder over det til den pris. Åh, hvor er det altså smukt.

Hyggelig kaffe-date på Klostertorvet med en god veninde… – for en gangs skyld.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *