Anne,  antivoksen,  fattigdom,  Nyt køb

Oops, I did it again.


Okay. Jeg skrev jo, at jeg allerede havde ruineret mig selv på første lønningsdag. Og at jeg ikké skulle bruge flere penge på mig selv, for der var ikke flere at bruge af. 
Men hvad gør man, når at hanken på ens taske knækker og man pludselig befinder sig i Salling’s fristende Rivegilde-himmel? Det var somom skæbnen og min ufornuft rottede sig sammen, for pludselig havde jeg købt et par Shoe Biz sko og en ny taske – helt uden at ville det. 
Sikke en stakkel, jeg er – synes I ikke? Livet som en svag sjæl er ikke nemt. Oh well, må nok hellere få det bedste ud af det – det skader nok ikke med lidt nye sager, her til foråret, nu det skal være.

(… Prøver ihærdigt at retfærdiggøre det ved at jeg trods alt sparede 800 kroner i alt – så er det jo nærmest lovligt, er det ikke?)

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *