Anne,  dagens humør,  kender i det,  snaksnak

Dagdrømmeri.


Igår brugte jeg dagen på at hygge med dejligt besøg, lækre blåbærmuffins, og en lang gåtur i det gode vejr. Alt den solskin, minder mig om, at nu er sommeren faktisk ikke så langt væk. Det er lidt vildt at tænke på, at om noget nær en måned, har jeg rent faktisk ferie. Og udover at glædes over at have fri fra studiet, er der et hav af hyggelige ting at se frem til. Som fx. grillhygge i parken, læse Harry Potter i solskinnet, soven længe, rødvin på Kit’s altan, besøg i diverse dyreparker rundt i landet, KBH-tur med familien og måske et smut i sommerhus? Ja, der er god grund til at glæde sig! Og på en dag som idag, hvor jeg har til kl. 16.15, bruger jeg en del tid på at dagdrømme om frihed og sommerfornøjelser.
Har I også lagt hyggelige planer for jeres ferie?

6 Comments

 • Tine

  Jaaah, sommeren og ferien sniger sig tættere og tættere på! Det er skønt.
  Vi prøver at finde en afbudsrejse i år. Det bliver spændende, især fordi jeg er et stort planlægningsmenneske og med en afbudsrejse ved jeg ingenting før i sidste øjeblik! :S

 • A + K = ♥

  Uha, det er modigt – jeg er også selv praktisk gris, og vil gerne have alting tilrettelagt og i orden 😀 Men det bliver sikkert en skøn ferie, det går jo altid alligevel, selvom man er uforberedt 😀
  Og ja, det er bare skønt, at ferien nærmer sig med lynets hast (:

  – Anne

 • Kathrine Bank

  JA er så klar på ferie, og det føles som om det hele er næsten lige inde for rækkevidde nu 😀
  Dette års sommerferie bliver anderledes end den plejer, da den går til Norge på vandretur. Glæder mig til skøn natur, fantastiske udsigter og knitrende bål om aftenen.

 • A + K = ♥

  Uh, det er jo ren spejder stemning 😀 Da jeg var yngre, var jeg også på vandretur i Sverige med FDF, ristede skumfiduser, mad på trangier og soven i soveposer – men det er mange år siden efterhånden. Du må have god tur 😀

  – Anne

 • En mors dagbog

  Det er så lækkert at dagdrømme om alt det gode, der er i vente 🙂 Vi er lige kommet hjem fra tre uger i USA, og alligevel skal vi en uge til Tyrkiet i sommerhus til juli – det glæder jeg mig meget til 🙂 Så jeg dagdrømmer mig også væk, selvom jeg også nyder solskinnet herhjemme, det danske forår er jo så smukt 🙂

 • A + K = ♥

  Åh, det lyder skønt med en uge i Tyrkiet, kan godt forstå du glæder dig – feriehygge er ikke til at få nok af, også efter 3 uger i USA, det er jeg sikker på (;

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *