Anne,  snaksnak

Weekend i sigte!Igår tog jeg forskud på weekend-hyggen, via lækker mad, bland-selv-slik, gå-tur i solskinnet og Netflix-videomarathon. Selvom jeg aldrig selv ville gide, at betale for Netflix, må jeg indrømme, at det er smart. Altså en hel kategori med eventyr, fantasy og børnefilm! Det må siges at være et hit.
Idag fortsætter fornøjelserne heldigvis for mit vedkommende. Både mig og Kit skal nemlig ud til vores forældre, hvor aftenen helt sikkert skal stå på masser af hygge, porcelænssnak, lækkerier (bla. varsler Kit om hjemmebagt kage ) og dejlig afslapning med de gamle. Først har jeg dog en håndfuld obligatoriske timer der skal overståes, men der er kaffe på kanden, så mon ikke det går.

God weekend til jer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *