dagens humør,  Kit,  Nyt køb,  snaksnak

Take me home to my heart


Lidt til det nostalgiske børnebogsbibliotek, som jeg arbejder på at bygge op. Den slags er altid uundværligt. Især til genbrugspriser. Langesen var så heldig, at forskudsarve alle “Det Lille Hus På Prærien”-bøgerne, da mor gik af med alle de gamle bøger med biblioteks-ryg, så nu har jeg langt som længe startet min egen samling. 

I dag laver jeg ikke andet end, at genere mine stakkels naboer ved at spille den samme sang om og om igen, i mens jeg går rundt og maler, og drømmer at jeg er Claus Dalby. Men det er nu også min tur – for kort tid siden, passede de en yderst højlydt køter, som gøede i døgndrift. Jeg sværger  det var så højt, at jeg troede den stod i galpede i min seng, hver nat, når den vækkede mig. Godt, at den er taget hjem. 

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *