dagens humør,  Kit,  snaksnak,  snygge

Havefest.

Vi var en denne hyggeligste havefest igår. En ven fyldte år og inviteret til den dejligste fest i sine forældres have. Der var ikke sparet på noget – hverken lækker mad, godt selskab, musik eller de gigantiske mængde øl, som kunne tappes direkte fra fadølsankeret. Ja, når der decideret er fadølsanker, er det svært at gøre os mere tilfredse. 
Aftenen bliver sluttet af med en bytur med endnu flere øl. Og lidt Irish. Det var rigtigt sjovt og vi fik lejlighed til, at se en masse mennesker, som vi godt kan lide samlet på et sted. 

I dag står på fred og ro – jeg skal plante radisser og nippe blomster, stene lidt tv og ellers ikke noget, for fra i morgen af står den på arbejde. Har meldt mig på vagter de næste 6 dage, og er allerede blevet booket til 2 af dem, så det ser ud til, at jeg går en lang uge i møde. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *