Anne,  nørd,  samlerpsykopat,  smukt,  Stelstress

En kande fuld af skønhed.


Man kommer ikke hjem fra København, uden en æske eller to, hvor der står Royal Copenhagen uden på – det er simpelthen ikke en mulighed. 
I år faldt valget på en stærkt tiltrængt genstand, nemlig en smuk kande – den jeg bruger til daglig, er simpelthen ikke værdig til resten af det kongelige selskab. Så nu kan den fungere som reserve, og i stedet kan jeg gøre brug af denne skønhed. Faktisk var det Kit, der først talte om, at hun manglede en, så jeg var faktisk bare ren og skær efteraber – for vi endte begge med at købe en med hjem. Så skúlle jeg savne min, når jeg er på besøg hos Kit, så har hun gudskelov en magen til, jeg kan beundre.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *