Anne,  antivoksen,  dagens humør,  snygge

Afbræk.


Igår artede vejret sig endelig lidt igen, uden nogle somhelst regnskyl – helt perfekt til en forlængst fastlagt tur i Zoo. Lige meget hvor mange gange, jeg besøger parken, er det lige hyggeligt hver gang. Det var også godt at få, et måske sidste kig på dinosaurene, inden de bliver pakket væk d. 20 oktober. Jeg er stadig en kende rædselsslagen for dem – kan simpelthen ikke forstå hvordan de har formået at lave dem så livagtige, med kropsbevægelser, blinkende øjne, vejrtrækning og ikke mindst knurrende lydeffekter.
Her til formiddag har jeg været et smut på biblioteket, og render nu rundt og forsøger at dække flyttekasser, og møblerne jeg lader blive tilbage, til med lagner og plast, inden jeg skal på job. I morgen er det nemlig “store flyttedag” – glæder mig allerede til om to måneder, hvor jeg får lov at vende hjem igen.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *