dagens humør,  Kit,  snaksnak,  snygge

Weekend.


Jeg besøger vores forældre i dag. Det betyder lige for tiden, at jeg begravet til halsen i haveredskaber, jord, Claus Dalby-bøger, sten og en masse andet godt. De gamle er virkelig flittige med deres have, lige pludselig. Vores mor, som er verdens mest stædige viljestærke menneske, har lavet verdens fineste og kæmpeste stenbed i baghaven. Der er enormt mange sten, som alle sammen er fundet, lagt og slæbt med håndkraft – vi taler gigantisk sten, som jeg bliver træt i armene, af bare se på. Det er virkelig noget, som kræver beslutsomhed og en lille smule galskab. Fedt, ser det i alt fald ud. 
I morgen skal vi til noget haveværk, og det glæder jeg mig til. Mor siger, at der er billigt lyng, så det vil jeg helt sikkert benytte mig af. 

Ellers skal jeg forsøge gemme resten af mine sparepenge, så jeg har mulighed for, at shoppe/spise/hygge osv. alt hvad jeg orker, når den på torsdag, står på ferie i Hamburg. 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *