Anne,  Feriedagbog,  Kit,  smukt,  snaksnak,  snygge

Skønne Hamburg – dag 2.

Verdens bedste morgenmad fra Mr. Clou. 
Mere delikatesse-kiggeri. 
Gåtur ved fjorden i gråvejr. 
På tur med båd. 
Viel Spass blev der lovet. 

Udsigt fra båden. 
Det hyggeligste spise/øl-sted. 
Stegt hvid fisk, brasede kartofler, salat, peberrodssovs og altgodtfrahavet. 
Stegt hvid fisk, brasede kartofler, salat, sennepssovs og friske Nordsø-rejer. 
Udendørs kirkekoncert.   
Late night snacking! 

Anden dagen var helt vidunderlig. Vi vågnede tidligt, selvom vi havde slået vækkeuret fra. Efter et hurtigt bad, hoppede vi i skoene og bevægede os ned mod vores morgenmadsdestination. Valget fald endnu en gang på Mr. Clou – det var altså bare lækkert. 

Formiddagen gik med lidt shopping i Hamburgs gader. Da vi havde spist middagsmad, gik vi tilbage med vores ting. Efterfølgende var det tid til en tur med båd – vi havde aftalt at dagen skulle stå i fiskenes tegn, så vi ville en tur på vandet, og derefter spise en masse fisk. 
Bådturen var virkelig hyggeligt – og at dømme ud fra de tysktalende gæster også temmelig morsom. Vi nød at vugge rundt blandt smuk natur, sportsfolk og smukke villaer. Turen tog ca. en time, men det føltes meget kort og hyggelig. 
Aftensmaden blev indtaget på det hyggeligste lille sted – vi havde kigget sultne ind af vinduerne, hver gang vi var gået forbi. Det var simpelthen så lækkert! Vi var ved at gå til, mens vi spiste, for det var helt vildt. Lige vores smag. 

Efter maden, gik vi hjem på værelset, og så en film på computeren. Det var dejligt med en dag fuld af afslapning – som vi valgte at afslutte, med et sent besøg hos den lokale pizzamand. 
Yumyum, en helt perfekt dag.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *