antivoksen,  Idiot,  Kit,  Nyt køb,  samlerpsykopat,  smukt

Idiotisk uundværlig.

Jeg køber alverdens grej til mine læber, hver eneste gang der er et snit til det. Det er helt næsten ubevist og jeg kan ikke lade være. Dette i sig selv, ville egentlig være okay, hvis jeg holdt mig til, at købe den slags produkter jeg rent faktisk bruger. Det gør jeg også ca. 80 % af tiden, men de sidste procent går ofte til smukke, mørkerøde læbestifter, tøseting med glimmer, lipliner eller andet, som jeg under normale omstændigheder ikke ville komme på mine læber. Jeg mener, det er vildt smukke produkter jeg investere i, men da jeg næsten aldrig går med sminke, er den slags pynt ikke aktuelt for sådan en som mig. 

Det er jo ikke ligefrem fordi jeg svømmer i penge, men det er åbenbart ingen hindring.. 

Gad vide om det er samme syndrom, der får folk der fortrækker flade sko til at købe stilletter, som ender med at samle støv på skohylderne? Eller de der små kuvert-tasker som ingen bruger i virkeligheden? 

10 Comments

 • Maj

  Ha ha ha… Lige præcis det der med clutchen/kuverttasken rammer du hovedet på sømmet for mig, på et tidspunkt havde jeg virkelig mange, fordi jeg synes de er så fine, men helt seriøst, med det arsenal af crap jeg altid pakker i mine tasker, så kan jeg intet bruge en clutch til – dumt og skørt! Så nu har eg solgt/foræret de fleste!

  – Maj 😀

 • Anne-Li

  Hvor er den fin! Jeg er tosset med den 🙂
  Jeg er sådan en, der dagligt bruger læbestift i vilde farver, så den ville ikke få lov til at stå i fred hjemme hos mig!

 • Linen

  jeg kunne altså ikke lade være med at grine da jeg så billedet, inden jeg havde læst indlægget. Du er sådan én der skriver om læbestift! det er næsten det samme som neglelak som jo er på listen over uinteressante ting 🙂 men så var dit indlæg alligevel sjovt 🙂

 • Sabrina jensen

  Haha jeg kender det alt for godt, faktisk både med læbe gejl, clutches og hæle. Ikke at jeg køber meget af nogle f delene men når man nu sjældent bruger noget på læberne, stort set altid går i flade sko og aldrig går hjemmefra uden en vandflaske virker det bare fjollet! Det er bare SÅ pænt og ville ønske at jeg var sådan en type som brugte den slags, men alligevel ikke nok til rent faktisk at gøre det 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *