Anne,  brok,  gaver,  snygge

Gaveglimt og lys forinden af tunnelen.Endnu en lækker stak gaver, har fundet vej til mig. Vores søde venner, der var inviteret til Alice i Eventyrland-festen, havde nemlig også købt alverdens fine sager. Så jeg fik både nyt til dvd-skuffen, køkkenskabet og boghylden.

Pt. står den dog ikke på læsning af hyggelig skønlitteratur, tværtimod. 
De næste dage, sidder mig og gruppen belæsset med korrektur læsning, reference-lister og ikke mindst nedsætning af mængde af tegn (vi er jo nogle, *host*, der ikke formår at fatte os i korthed) Vores Modul 11 projekt, skal nemlig være klar til aflevering på fredag – og jeg glæder mig allerede til det er sendt afsted.
Så er der et lille, tiltrængt pusterum, med almindelig undervisning, til vi skal op og forsvare det sidst på måneden. 

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *