Anne,  PURE NICENESS,  snygge

Mens vi venter..I der har læst med længe, ved godt at vi er helt og aldeles juletossede i vores familie – og at bloggen ofte ender med at afspejle det, gerne “før tid”. Og jeg kan vist allerede godt forsikre, at det ikke bliver spor anderledes i år. 

Jeg er nemlig allerede i høj julestemning; køber pakkekalendergaver, tjekker hvilke julekalender der sendes i år, indkræver ønskelister og lytter til jule-playlisten på youtube. Min decemberdamp, blev desuden yderligt forværret igår, da jeg så at Salling’s juleudstilling, er dukket op. Glæder mig altid til at se, hvad de finder på (selvom jeg ærlig talt er en smule bange for de der dværgagtige trolde-nisser, de altid bruger. Altså, de ser altså en smule besatte ud.. og levende.. på samme tid). 
Kit har desuden berettet, at hun har set den velkendte Julebrygs-reklame – og så ved man jo at december er på vej. Jeg bliver altid hysterisk lykkelig, af at se på rensdyrets gummi-ben danse afsted, når den begejstret hjulrer efter ølvognen. Og nu har jeg opdaget, at alle Krummernes Jul-afsnittene ligger tilgængelig på youtube – jeg ved bare, jeg ender med at holde et marathon. 

Godt, at vi er inviteret til præ-julehygge hos De Gamle på lørdag, med glögg, juleskum og mandariner.

Er I også juletossede, eller har I allerede fået spat ved tanken om julepynt i butikkerne, klippeklistre-dage med familien og Wham i højtalerne?

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *