Anne,  antivoksen,  bøger,  nice,  smukt

Eventyret fortsætter..

Mindstebarnet er familiens filmnørd, med en finger placeret solidt på pulsen – så hun tippede mig lige om, at traileren til 2. del af Hobitten, netop er blevet offentliggjort.

Og årh, hvor jeg glæder mig! Den ser absolut ligeså flot, magisk og storslået ud, som jeg kunne håbe på. Jeg ser allerede frem til, at skulle synke ned i de bløde biografsæder, med resten af familien, når den udkommer. 
Har I også planer om, at skulle ind og følge resten af Bilbo’s eventyr?

6 Comments

 • Elisabeth - fyrstenogfruen.blogspot.com

  Vi fik faktisk først det 1'eren for et par uger siden, selvom Fyrsten er kæmpe fan. Jeg er bare ikke så god til biografen – man skal simpelthen sidde stille for længe. I stedet tager vi nogle gange i drive-in bio, så kan man strikke eller løse krydsord imens (sagde hende den gamle!).

 • Camilla

  Åh ja! Jeg går faktisk så meget op i det, at jeg nægter at se trailers fordi jeg vil have det hele til gode når vi skal i biografen 🙂 Tror det bliver til jul når vi er hjemme i Danmark sammen med lillebror 🙂

 • Tine Lildballe

  JA!!! Jeg sad og klappede i min små hænder i går, da jeg så traileren. Nøøøøøøj hvor jeg glæder mig. Vi skal i biografen i dag og skal lige have klarlagt hvornår de starter forsalget, for den skal klart ses på premiereaftenen!

 • A + K = ♥

  Haha, ja, det kræver en smule tålmodighed, at sidde fokuseret så længe – har godt nok hørt, at der hvertfald på Sjælland findes drive-in biografer – det gad jeg gerne prøve en dag. Det er jo rigtig Grease-stil B-)

  – Anne

 • A + K = ♥

  Jeg glæder mig også 😀 Dog bliver det ikke lige på premieredagen den skal ses, men så længe jeg får lov at se den på storskærm, inden den bliver taget af, så er jeg glad 😀

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *