dagens humør,  Kit,  snaksnak

Søndagsvagt.

Så er min sidste ‘FørJobCherryCoke’ drukket.
Købte 3 cherrycokes til mig selv, så jeg havde dem til weekenden. Lidt underligt egentlig, for jeg drikker dem nærmest aldrig ellers. Synes de er ret dyre og jeg egentlig ikke er så meget til sodavand. Medmindre de smager af smeltet limstift, gammelt kirsebærmarcipan og lidt af Tyskland. Åbenbart.
Jeg er ved at være klar til at tage min sidste vagt i denne omgang. 8 timer tilbage, også er det 24 timer gået. Har egentlig også stillet mig på standby til en vagt i morgen, men nu må vi se om jeg melder fra igen, eller sparker mig sammen, og ser om der er nogen som har brug for en mandagsvikar. Ellers er det tid til skole igen, og det er ikke lige frem fordi jeg glæder mig, men at sidde lidt ned, ville da være en okay afveksling.
Dagens optur er at vi skal have and og risalamande på jobbet, det er åbenbart Mortensaften og det skal fejres. Det er da en hyggelig idé. 

Håber I får en dejlig søndag. 

2 Comments

  • Eva

    Hmmm! sjovt.
    – sad lige og kiggede i den nye reklame fra netto, de er på tilbud til 5kr fra i dag af :p ..
    det lyder altså mystisk ..kirsebær og cola .. hmmm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *