gid det var mig,  Made by Mor,  smukt

Made by Mor #2

Så har den dygtige mor endnu en gang været på spil. Denne gang er det en hjemmelavet lågekalender, som hun har kreeret. Det er dog ikke første gang, hun har lavet har haft gang i det projekt – både os, far, Grislingen og andre familiemedlemmer har fået en. Denne gang er det hendes søster, som står for tur. 

Lågekalenderen købes blank, og så er det bare med smøge ærmerne op, og finde saksen, limen og kreativiteten frem. Endnu engang er det de gamle boligblade, som er blevet fundet frem fra gemmerne. 
Mor personliggøre kalender, ved at finde billeder, farver, dyr osv., som hun ved vil falde i modtagerens smag. Hun har også ofte haft held med at finde små søde citater eller noget sjovt tekst, som passer ind med resten. 

Det er en super dekorativ, personlig og enormt hyggelig gave, som giver mange timers beundring og fornøjelse hele vejen igennem december. 
Jeg har personlig valgt at genne min, så den kommer også op i mit hjem når det er december. Også selvom den er blevet lukket op, for mange år siden.

Har du fået mod på at lave en personlig lågekalender, kan de købes blanke i hobbyforretninger. Der er et uanet væld af muligheder med udsmykning med alt fra udklip til klistermærker. 

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *