Anne,  dagens humør,  snygge

Fridag.


Igår var en dejlig dag. Jeg havde for en sjælden gangs skyld, studiedag (læs: fridag), hvilket jo altid falder i god jord. Så jeg brugte dagen på at sove længe, lave lækker morgenmad og se Jamie Oliver, mens jeg tog tilløb til at være lidt fornuftig. For dernæst stod den på lidt indkøb, til den søde Babysnif havde fri fra gymnasiet. Vi synes nemlig begge to vi trængte til en cafétur, så vi tog et smut på Klostertorvet, hvor vi sladrede i timevis og spiste dejlig mad. Søskendehygge går aldrig af mode, må man sige. 
Gudskelov er der mere af det, på menuen i aften – jeg er nemlig inviteret op til Kit, og glæder mig som altid helt vildt, til en aften i skønt selskab med hende og en gang rødvin.

God fredag til jer!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *