dagens humør,  Kit,  snaksnak

Godmorgen.Jeg bliver aldrig et morgenmenneske. Hver eneste gang jeg skal tidligt op, føler jeg mig syg, træt og helt fortabt. Skal piske mig selv ud af sengen hver eneste gang. Det er altså ikke særlig fantastisk, men tror bare ikke rigtig det bliver anderledes. Selv i de perioder hvor jeg har skulle op klokken 05.30 i flere måneder i træk, har hver dag været en lang kamp. 
Heldigvis har jeg en meget kort skoledag foran mig. Derefter skal jeg have klaret de sidste julegaver, så jeg er klar til juleferien. Noget som jeg virkelig glæder mig til. Det er bare lidt mere julet at være sammen med forældre og søstre i barndomshjemmet end at være her. Selvom det også er ret skønt. 

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *