Anne,  dagens humør,  snaksnak,  snygge

Fraklip post-jule-hygge-style.

På det seneste har jeg:

Været i tvivl om hvor filan, jeg skal gøre af mit R.C – for efter julens høst er King Fisheren fuld! 
Nydt at være ejer af en drypfri elkedel! Morgenkaffe rocks. 
Hygget og spist 3. Juledags-tømmermændsmad med Kit. 

Læst magasiner og slappet af på Biblioteket. 

Og netop idag afsluttet mit sidste praktik forløb på uddannelsen – og bestukket dem med chokolade, i håb om de får lyst til at give mig et job til sommer. 

Så er januar igang, og når jeg forhåbentlig er færdig med praktik-projektet mandag, så er jeg tilbage på skolebænken. Suk. Lidt uoverskueligt at starte op med “bachelor-seminar” uge. Brrrh. Godt der stadig er lidt weekend tilbage, den skal forhåbentlig bestå af lidt udsalgskiggeri, en masse afslapning, en sjat arbejde og forfatterhygge med Kit. Det er ikke værst. 

God weekend!

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *