Anne,  nørd,  snaksnak,  snygge

Tilfangetagelse nok engang.

Af den gensidige slags. 
Det bilder jeg da i hvertfald mig selv ind, er hvad der sker, når jeg besøger en antikvar. 

Flere gange, er jeg nemlig endt med at stå og snakke med ejerne af disse i timesvis. Og i mandags var ingen undtagelse.
En af byens gamle butikker, havde jeg ikke besøgt længe, så tænkte jeg lige ville stikke næsen ind. Og ja. Blev der så i næsten 1,5 time – dvs. efter butikken reelt var lukket.
Egentlig skulle jeg bare liiige se, hvad R.C figurer butikken gemte på, men så enkelt var det ikke. For overalt var der fyldt med indehaverens passion for gammelt legetøj, som jeg også synes er ganske fantastisk. Det blev til mange minutters snakke om gode dba-køb, bager-automat-renvoringsråd, aktionshus-fortællinger, dokumentarprogram-anbefalinger, og en tur ud bagved og se sjældne “efter-krigen”-metallegesager. 
Det er så hyggeligt, hvem der bare havde sin hobby som job!

Hvilke butikker har du svært ved at komme fra? Personligt synes jeg også genbrugs-forretninger, mad&vin-afdelinger i fx Salling og brugt-bøger-forhandlere kan være svære, at forlade.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *