Kit,  nørd,  snygge,  Stelstress

Hyggeligheder

Tidligere på ugen besøgte jeg vores søde forældre. Det er længe siden, at jeg har tid til, at tage der ud alene bare en eftermiddag der ude. Jeg valgte den perfekte dag, for det nye RC-katalog var lige kommet – og den der er allerbedst at stelstresse med er vores mor. Hun er helt elektrisk med RC og havde ventet med længsels på, at det forsinkede katalog. Så det blev gennemgået og disketere. Vi var begge enige om, at der ikke var særlig interessante nyheder – hvilket selvfølgelig er godt for pengepungen, men intet andet. De to gennemfarvede stel i sort og blå blev straks nedstemt, da de på ingen måde tiltaler nogle af os. Men selve kataloget var jo bare mega flot. 
Derud over fik jeg også smagt te for første gang i mange år – jeg kan konstantere, at det stadig ikke smager mig. Men denne her med lakrids og kanel duftede da godt. 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *