Anne,  gaver,  Made by Mor,  nørd,  samlerpsykopat,  smukt

Måge-garn, hvem havde vidst?

Endnu en gang, har vores søde og kreative mor, været igang. Denne gang var det mig, der var heldig, at få glæde af hendes evner – det er jo altid velkomment, når man ikke selv har talent indenfor det område. Jeg fik to par smørbløde, strikkede håndklæder, og store, tætte grydelapper – begge i garn, der matcher nuancerne mit mågestel. Den slags tages der naturligvis højde for, når det er R.C-bossen, der designer sager, til ens køkken. De er bare så fine, og passer naturligvis helt perfekte ind.

Håber en dag, jeg selv får taget mig sammen, til at lære håndarbejde, for det er bare så meget lækre at få, end det man kan købe sig til.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *