Kit,  Min Dag,  snaksnak,  snygge

Gråvejr & Glimmer

Onsdag var en kold og grå dag, så da jeg fik fri besluttede jeg mig for, at skynde mig hjem. Jeg kunne dog ikke modstå en lille tur omkring søen, da jeg kom til parken. Der er altid masser af fugle der nede – men de gik helt amok den dag. Det var jeg ikke specielt glad for, så jeg smuttede hurtigt igennem flokken. 
Der hjemme ventede der glimmer, kaffe og hjemmehæklede tæpper. Det var lige hvad jeg trængte til. Kreatid er himmelsk, når der er overskud til det. 
Jeg vågede mig dog ud i kulden senere igen, da jeg fik en aftensmads-invitation. Det kunne jeg ikke modstå. Jeg er så heldig og forkælet, når det kommer til de mennesker, som jeg omgiver mig med. 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *