Anne,  fattigdom,  Nyt køb,  samlerpsykopat,  smukt,  Stelstress

Nye arme og en trøstepræmie.

Når man cykler.. og cykler.. og du pludselig synes, at der er ufattelig mange ujævnheder i vejen. Og tænker: “sikke mærkeligt, her plejer da ellers være ganske ligetil at cykle, selv for en motorik-retardo som mig”..

… så kán det være, at din pedalarm er løs. Og når du så står af, går ind og handler – og trækker cyklen ud af stativet, så kán det være, at den så falder af. Just so you know.
Og når den slags sker, så koster det åbenbart liiige 370 kroner. Hvertfald når dit baghjul egentlig også skal rettes lidt ind, fordi det egentlig larmer og går imod. Hvilket du ikke liiiige, har fået taget dig sammen til at ordne.

Og altså, jeg synes det er en helt rimelig pris, for at have min cykel klar og fresh til at cruise byen tynd. Men fik alligevel lidt ondt af mig selv, da jeg rakte cykelsmeden med guldgebisset, bundet med pengesedler.
Og hvad gør man så? Man giver da naturligvis sig selv en trøstepræmie!
Som jeg nævnte for nylig, planlægger jeg at starte en kongelig plattesamling, så det lå jo lige til højrebenet, at det var i den kategori præmien skulle findes. Så afsted til genbrugsbutikken med mig, og gennemrode stakken for guld. Med mig hjem kom denne smukke sag, efter lang udvælgelsesprocess. Total fin og Harry Potter-agtig. Glæder mig allerede til at få endnu flere. Samlerpsykopat-livet er skønt.


10 Comments

 • Cindi

  Ej, jeg har præcis den samme! Platten altså, ikke pedalstangen 😉 Jeg har arvet en stak kongelige platter fra 70erne og der var den der i blandt. Lidt sjovt, for jeg tænkte faktisk også på Harry Potter, da jeg først så dem, især fordi der er en anden en med et tog, som sagtens kunne være Hogwarts Expressen!

  /Cindi

  http://cherriesandsunflowers.blogspot.com/

 • A + K = ♥

  Fedt! Den med toget stod jeg også med i hånden, tænkte netop som du, at den mindede om Hogwarts Exopressen 😀 Hvor er du heldig med arve-sagerne, gid det var mig.

  – Anne

 • Cindi

  Min olde samlede platterne gennem mange år til sine børn i den tro, at de engang ville blive mange penge værd. Jeg tror hun købte 4stk hvert år. Helt tosset, men der var åbenbart ikke nogen, der kunne trænge i gennem til hende med lidt fornuft. Da det kom til stykket, var der ingen af børnene, der ville have dem og hendes børnebørn synes også de er grimme. Resultatet er et stort skab med platter, hjemme hos mine bedste forældre, som man må boltre sig i, som det passer en 🙂 Og jeg er den eneste, der har villet have nogle! Jeg holdt mig dog til de årsplatter, jeg reelt synes er pæne (faktisk kun fra 70'erne), morsdagsplatterne lod jeg pænt stå 😉

 • Cindi

  Det er jo løgn, at det kun var 4 stk. om året, for hun samlede da i grunden både Kongeligt og B&G. Jeg tog bare de Kongelige, fordi jeg syntes, de var finest. Gad vide, hvad dælan hun tænkte på??

 • A + K = ♥

  Åh, Olde lyder skøn og fuld af gode intentioner – der er intet som et godt samlergen. Og affektionsværdi er som bekendt, den bedste værdi.
  Jeg elskerelsker Mors Dag platterne, elsker det familiære med dyrebørnene og deres mødre – må have storke og isbjørnefamilen som minimum <3

  – Anne

 • Cindi

  Jeg kan da godt prøve at kigge i bedsternes skab, om det er nogle, de har stående? Ved du, hvilke år de er fra? Hvis de har dem, må du godt få dem 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *