Bolig,  Kit,  Nyt køb,  samlerpsykopat,  smukt

“At være eller ikke at være: det er spørgsmålet”

Der er flyttet en dejlig dreng ind hos mig. 
Han skal bo på min skænk sammen med ballerinaen og den hvide puddel. 
Min mor kender min smag rigtig godt så, da Hamlet dukkede op i brugtmarked til en latterlig lav pris, sendte hun straks en sms afsted til mig. Det er var alt alt for billigt, så der var ikke langt fra tanke til handling. Jeg skrev straks til ejeren af den fine figur og fik penge sendt afsted. 
Allerede 2 dage senere blev jeg vækket af postbuddet, som havde min pakke med. Blev så lykkelig, at jeg straks tilgav ham for, at have vækket mig fra min tømmermændssøvn allerede klokken 10. 
Han var heldig helt indtakt og smukkere end det mest. 
Sikke et fund!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *