gaver,  Kit,  samlerpsykopat,  smukt

Kender du det..


.. Hvor din far lige pludselig forærer dig helt fantastisk gave?

Mens vi sad og ventede, i vores forældres bil, tirsdag aften fik jeg øje på en papkasse, i bunden af bilen. Jeg tænkte ikke videre over det, selvom bilen altid plejer at være fuldstændig støvsuget for den slags rod. 
Da far kom ind i bilen, bad han os lukke den op, og se på indholdet. I pakken var der den smukkeste isbjørnedame, jeg nogensinde har set. Vi gik begge udfra, at det var en søster til den isbjørn, som mor fik sin fødselsdag i februar. Så turen hjem gik med snak om, hvor fint det var, at isbjørnen Gunwald fik sin søster hjem. 
Da vi så ankom til mit hjem viste det sig dog, at den fine fine isbjørn slet ikke var en gave til mor, men en gave til mig. Den skulle med ind til mig, og bo på min skænk sammen med Ballarinaen, Hamlet og puddelhunden. 
Jeg blev helt glad og målløs.
Da Gunwald flyttede ind hos mor, var jeg helt vild af misundelse. Det er jeg ikke længere. Nu bor Petra hos mig, og jeg ikke længere isbjørne-løs. 
Tænk, at man kan være så heldig!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *