Anne,  Kit,  Sponsoreret indlæg

Lækkerier til tasken..

En cykellygte, kleenex, æble, bestik, kvitteringer, chili-con-carne-tupperware, kuglepen, deo + diverse former for rod. 

I kender godt taske-blogindlæg ikke? Hvor at bloggeren viser, hvad deres taske indeholder, og ligger det snorlige frem foran en eller anden Mulberrysag, og alt ser nærmest idyllisk ud: En læderindbunden kalender uden kaffepletter, en sirligt foldet, skrigendes hvid iphoneoplader, en øko-læbepomade og et par solbriller, uden skyggen af ridser.

For at sige det mildt: Sådan ser vores tasker ikke ud. Tværtimod. Alt efter hvad dag det er, bugner de af skolerod, gå-i-byen-rod eller bare den gængse hverdagsrod.

En ting, vi dog begge altid har, er taske-lækkerier. Især bolcher, er et hit. Derfor var vi ikke sene til at takke ja til, at få tilsendt en stak af de lækreste to-go bolcher fra Riccola. Med dem fulgte desuden, en gang urtebolcher, og urtethe fra samme mærke, som vil kunne jage en enhver snue på afveje. 
Bolcherne købes i handy, små, fine æsker med lukning ala “gajol-æsker”, lige til at tage med. Og så smager de skønt, særligt lakrids er jo et hit i vores bog, men de andre varianter er bestemt ikke at kimse ad.

Hvad har du altid i din taske?

12 Comments

 • Den Pæne Overflade

  Nu når jeg tænker over det, er der altid krummer, snavs osv. i bunden af min taske. Skide ulækkert, egentlig. Og min skoletaske (som er den jeg bruger mest) er hanken gået op. Ingen dyr taske med skønne produkter i herfra. Men jeg har altid masser af kuglepenne og blyanter. Just in case nogle ville have min autograf (not) eller jeg får vanvittige tanker.

 • Siris Univers

  Jeg har altid en kuglepen og deodorant. Resten af indholdet varierer. Taskelækkerier er dog et godt standudstyr, jeg hellere må få indført. Så er der også lidt jeg kan bestikke mine drenge med.

  Louise Siri

 • A + K = ♥

  Haha, vi bliver sgu også aaaaaalt for sjældent spurgt efter min autograf – men altså, kommer dagen, er det godt at have en pen med. Og vi samler også på krummer og snavs. I massevis!

  – Kit & Anne

 • et delerum

  Læbepomade, iphone, pung og nøgler er der altid. Af “ekstra-udstyr” kan nævnes: en sut (man er vel mor…), penalhus (man er vel lærer…), diverse gamle bonner og sedler (man er vel et rodehoved) og som regel en masse andre ting, fra tidligere dage.
  Dejligt indlæg – ærligt og inspirerende 🙂
  /tina

 • Dittes dag

  Haha, elsker der lige ligger en gammel teske ;D
  Jeg har også altid renseservietter til mine briller i min taske, for jeg er en kæmpe klovn, der ikke kan finde ud af at holde fedtede fingre fra brilleglassene 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *