gaver,  Kit,  samlerpsykopat,  smukt

Uventet gammel gave


Vi er begge fans af Louise Langgaards blondelysestager. De er desværre ikke længere på markedet, så vi havde begge skudt en hvid pil efter, at komme til at eje dem. Så da vi fik en hver sidste år, blev vi både overraskede og glade. Tidligere på ugen tilsmilede lykke mig endnu engang. Denne gang var det vores tantes blondestage, som havde fået en skade. Hun var derfor ikke interesseret i, at beholde den. Den slags røre ikke mig, så jeg takkede gladeligt ja, da jeg fik tilbuddet om, at overtage. Nu står den på skænken med Petra og den lille blondestage, og pynter så fint. 
Jeg fortrækker på alle måder ‘beskadigt gods’ fremfor 2. sorteringer, kopier eller andre vederstyggeligheder. 
Slidt af kærlighed, og brug, er i mine øjne noget helt andet end ting der er diskvalificeret direkte fra fabrikken, plagiater og lignede. Det frastøder mig.

Hvordan har du det med den slags?

2 Comments

 • Mit element

  Er vild med royal cph, men ikke 2.sortering……….altså, jeg vil gerne have “den rigtige” vare samt deres brudgaranti, men det er en heeel anden snak…..

  Jeg kan ikke lide plagiater/fake ting, men det er vel fordi det er flovt at eje?

  // Rikke //
  Mit element

 • Anita/Photomusen

  Jeg synes, det er et interessant spørgsmål. Jeg har engang fået ørerne i maskinen, fordi jeg mente, at ikke alle kan kende forskel på fake varer og de originale. Det mener jeg nu stadig 😉
  Selv er det lidt forskelligt, hvad jeg foretrækker. Jeg vil ikke have en af de nye flowerpot- lamper fra Verner Panton, men foretrækker de gamle i emalje. De er flottere, og har mere sjæl, selv om de selvfølgelig på grund af alder kan have skavanker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *