Anne,  ferie,  nice,  snygge

Sommerferiehyggeri.

Tak for alle de søde kommentare, til mit sidste selvmelidenhedsprægede indlæg – jeg er tilsyneladende ikke den eneste, der er fan af weekendtillæg, men knap så meget fan af weekendarbejde (.. Reminder to self: Almindelige mennesker arbejder 37 timer, uden at have ondt af sig selv, Anne *host*).

Men til min store glæde, har jeg tre sammenhængende dages fri, inden den igen står på job og så kan man jo sagtens proppe noget sommerferiestemning ind. 
Det skal jo udnyttes de dage man kan, så jeg har helgarderet mig med hyggeligheder. Så igår tog jeg hul på den første med en venindetur i Zoo, hvilket jo som altid er skønt. Særligt når at det regn og torden de lovede, mundede ud i det skønneste solskin. 
Det samme ser vist ud til, at overgå mig idag – og det er ikke værst, da planerne også idag går på en tur ud af huset.
Jojo, sommerferiestemning er ikke det værste man har 

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *