altanhaven,  dagens humør,  Kit,  snaksnak,  snygge

Følelsen af sommer


Ferie bliver ikke en realitet for mig i år, så hver eneste lille bid af feriefornemmelse og følelse af sommer bliver nydt fuldt ud. Jeg skal holde mig munter helt til efteråret, og det skal nok gå. Når sommeren er så skøn, som nu er det ingen sag, at arbejde lidt.
Jeg er en kliche når det kommer til sommer. Jeg elsker jordbær, solskin, kolde øl og at passe mit ‘have’. Der findes ikke dets lige. Jeg bruger mine fridag på familie, tegning og så lidt fornuftigt, som muligt.
Så nu vil jeg suse ud på altanen, smide mig på drømmesengen og nyde duften af varme tomatplanter i solskin, for i morgen kalder pligterne og hverdagen igen.

2 Comments

  • Karina Viki

    Det ser ud til at du klarer den der med at skabe feriefornemmelse meget godt – billeder oser jo sommer 😉

    Fandt endelig frem til jeres blog her forleden af omveje – virkelig en fejl det har taget så lang tid, for her er jo bare super hyggeligt inde 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *