Anne,  antivoksen,  dagens humør,  ferie,  nice

Ferie – Wannabe Disney World ala KBH.


Juhu! I morgen skydes den første, af to sommer-Københavner-ture i gang, og jeg (og mit Disneyhjerte med) kan næsten ikke vente.

For til Jul, var jeg så heldig at få foræret Musical-biletter til Den Lille Havfrue musicalen, som om få dage har premiere i KBH. Og som den glade giver så rigtigt pointerede, så hvorfor ikke gøre en miniferie ud af det? En idé, jeg synes, var intet mindre end fantastisk. Så i morgen smutter jeg til KBH til storby, caféhygge, museumsturer og hvad byen ellers byder på i en fire dages tid.
Det bliver umanerligt skønt, og jeg glæder mig helt vildt!

.. Og har I for resten et godt bud på en billig bar, der spiller sing-a-long-livemusik i hverdagen, må I endelig sige til. Ellers satser jeg på at det lille, skønne, værtshus på Israels Plads, stadig har jukebox… og overbærenhed til at overkomme min skønsang, endnu engang.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *